Ministarstvo otvorilo drugu fazu javne rasprave o novim zakonima iz područja znanosti i visokog obrazovanja
Ponedjeljak, 13.12.2010.
Nakon završetka prve faze javne rasprave o nacrtima zakona iz područja znanosti i visokog obrazovanja, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa sistematiziralo je pristigle prijedloge i primjedbe. Zbog iznimne važnosti područja koje reguliraju predloženi nacrti zakona, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa odlučilo je imenovati prosudbena povjerenstva za analizu pristiglih primjedbi i prijedloga za svaki od triju nacrta zakona.

Slijedom navedenoga, u rad prosudbenih povjerenstava za nacrte zakona o sveučilištu, visokom obrazovanju i znanosti uključeni su svi rektori javnih sveučilišta, prorektori za nastavu svih javnih sveučilišta, četiri prorektora za znanost javnih sveučilišta, predstavnica Hrvatskoga studentskog zbora, pet ravnatelja javnih znanstvenih instituta, dva predstavnika Vijeća veleučilišta i visokih škola, predstavnik Nacionalnog vijeća za znanost, predstavnik Nacionalnog vijeća za visoko obrazovanje, tri predstavnika Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja te tri predstavnika Nacionalnog vijeća za konkurentnost.

Saznaj više na mrežnim stranicama MZOŠ

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk