Smotra Sveučilišta u Rijeci, NL, 14.1. 2011.
SMOTRA SVEUČILIŠTA U RIJECI
 
 
 
altRIJEKA Smotra Sveučilišta u Rijeci idućeg će tjedna okupiti predstavnike svih riječkih visokoškolskih ustanova, a pridružit će im se i predstavnici Veleučilišta u Rijeci, kao i Teologija u Rijeci te Agencija za odgoj i obrazovanje. Za lokaciju šesnaeste po redu sveučilišne Smotre odabrana je novoizgrađena zgrada Filozofskog fakulteta u Sveučilišnom kampusu, a sa sveučilišnom ponudom budući će se studenti moći upoznati 20. i 21. siječnja od 10 do 19 sati.
    Budući će studenti iz prve ruke dobiti obavijesti o tome što i kako studirati, a uz šesnaest visokoškolskih ustanova koje provode sveučilišne i stručne programe predstavit će im se i Sveučilišna knjižnica u Rijeci, Studentski centar Rijeka, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, razne studentske udruge, kao i sportske studentske udruge. Budući će brucoši ujedno moći saznati i sve o mogućnostima dobivanja studentskih kredita te o studentskoj razmjeni, odnosno Erasmus programu. Ono što će riječko Sveučilište tijekom dva dana predstavljati potencijalnim studentima devedesetak je studijskih programa koji obuhvaćaju gotovo sva znanstvena područja, od biomedicinskih, tehničkih, društvenih, humanističkih do prirodnih znanosti, kao i umjetničko područje. (I. Š. K.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk