Natječaj za radno mjesto suradnika/ce na IPA SIIF projektu
Srijeda, 12.01.2011.
Sveučilište u Rijeci raspisuje Natječaj za radno mjesto suradnika/ce na IPA SIIF projektu „Razvoj inovacijskog sustava na Institutu Ruđer Bošković i Sveučilištu u Rijeci“ na Sveučilištu u Rijeci, u trajanju od 15 mjeseci, s početkom predvidivo od 01. veljače 2011. godine.

Uvjeti za radno mjesto su sljedeći:
- Završen diplomski sveučilišni studij ili sveučilišni integrirani prediplomski i diplomski studij 
-
Poželjno iskustvo rada na projektima EU i upravljanju projektima
- Prednost kandidatima sa iskustvom u transferu tehnologija i znanja te komercijalizaciji rezultata istraživačkih projekata
- Prednost kandidatima s izraženim organizacijskim sposobnostima
- Izvrsno poznavanje engleskog jezika
- Izvrsno poznavanje MS Office paketa
 
Institut Ruđer Bošković i Sveučilište u Rijeci provode IPA SIIF projekt čiji je cilj izgraditi kapacitete za prijenos znanja i komercijalizaciju rezultata znanstvenih istraživanja.
Suradnik će sudjelovati u provedbi projektnih aktivnosti (mapiranje inovacijskih kapaciteta na Sveučilištu u Rijeci, sudjelovanje u izradi inovacijske strategije Sveučilišta, procjena udjela intelektualnog vlasništva u projektima i ocjena vrijednosti patentnih ideja), zajedno sa projektnim timom i voditeljem projekta.
 
Uz potpisanu prijavu kandidati su obvezni priložiti:
- Životopis u Europass formatu,
-  dokaz o stručnoj spremi (diplomu ili ovjereni preslik),
- dokaz o radnom iskustvu (preslik potvrde, rješenja, ugovora o radu, odnosno drugog dokumenta iz kojeg je razvidno relevantno radno iskustvo),
- druge dokaze po potrebi.
 
Prijave se podnose preporučenom poštom ili neposredno u zatvorenoj omotnici s naznakom: Natječaj za radno mjesto – IPA SIIF Projekt – ne otvarati, na adresu Sveučilište u Rijeci (Centar za EU projekte), Trg braće Mažuranića 10, 51000 Rijeka.
 
Rok za prijave je 24. siječnja 2011. godine.
 
 
Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Rezultati natječaja bit će dostupni na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci najkasnije u roku od osam dana od dana donošenja odluke o rezultatima.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk