Europski top menadžer na Sveučilištu
Nedjelja, 23.01.2011.
          Na susretu s novinarima održanom u Grand Hotelu 4 Opatijska cvijeta najavljen je dolazak jednog od vodećih konzultanata i predavača, najnagrađivanijeg hotelijera, restoratera i poduzetnika Europe Klausa Kobjolla . Naime, istaknuti poduzetnik Klaus Kobjoll će 31. ožujka 2011. godine, u organizaciji tvrtke Info lab izdavača časopisa Turizam info, u sklopu cjelodnevnog seminara kroz interaktivno predavanje prenijeti svoja konkretna poduzetnička iskustva i primjere.
          Kobjoll je uspješan i priznat predavač u Europi iz područja ekonomije, hotelijerstva i ugostiteljstva, dvije godine za redom proglašen najboljim njemačkim poslodavcem te najboljim europskim poslodavcem. Rođen je 1948. godine u Bambergu kraj Nürnberga (Njemačka). Nakon osnovne i srednje škole u Bambergu, završava strukovno hotelijerstvo u Bad Wiessee (Njemačka) i Lycee u Strasbourgu (Francuska). Sedam puta najbolji kongresni hotel, tri puta najbolji njemački poslodavac, te najbolji europski poslodavac. Iza Klausa Kobjolla stoji mukotrpan rad i iskustvo.
Ovaj višestruko nagrađivani ugostitelj, autor bestselera „Srdačnost kao roba“, opatijskim će polaznicima seminara otkriti kako poslovati bolje, odnosno kako uskladiti investicije, marketing i prodaju te ono što je najvažnije i po čemu je Kobjoll i najpoznatiji a to je motivacija djelatnika. Njegov je poznati moto: „ljubaznost – ključni faktor uspjeha poduzetnika i menadžera!“
          Seminar je namijenjen svima zainteresiranima, iako ponajviše usmjeren ka poduzetnicima, turističkim djelatnicima, odnosno hotelskim menadžerima, vlasnicima malih obiteljskih hotela, restoraterima, vlasnicima i zaposlenima u turističkim agencijama, direktorima turističkih zajednica, menadžerima u marinama i nacionalnim parkovima te svima koji su uključeni u poduzetničke aktivnosti svima. Na seminaru možete saznati kako povećati prihod, kako i kada treba investirati, kako se nositi s krizom, kako zaposliti kvalitetne djelatnike, kako najbolje motivirati djelatnike na timski rad, kako doći do željenih gostiju te kako stvoriti iskustveni turizam emocija. Klausu Kobjollu će primati pitanja tijekom pauze.
          Kliknite ovdje za detaljnije informacije o posjetu cjelodnevnom interaktivnom seminaru, kompletnom program te cijenu kotizacije, koja uključuje sudjelovanje na seminaru, dvije pauze za kavu, buffet ručak, simultano prevođenje te radne materijale za seminar.
          Za kraj napominjemo da će Klaus Kobjoll 1. travnja održati predavanje namijenjeno studentima na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci gdje je sudjelovanje besplatno za sve zainteresirane !

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk