Radio Sova slavi prvi rođendan, NL, 27. 1. 2011.
EKIPA ZAJEDNIČKOG PROJEKTA RADIO RIJEKE I SVEUČILIŠTA U RIJECI U SUBOTU PRIPREMA SLAVLJENIČKI TULUM
Radio Sova slavi prvi rođendan
 
 
 
Za veselo hukanje spremni – Hana Galogaža, Boris Kanazir i Miran MilićRIJEKA Kao pravi pekari, radimo od ponoći do 6 ujutro, pohvalila se ekipa Radio Sove koja svoje slušatelje u sitne noćne sate uveseljava već godinu dana. Prvi rođendan »sovice« će proslaviti prekosutra u Stereo Klubbu gdje će u 21 sat početi veliki tulum. Tim povodom održana je tiskovna konferencija na kojoj je uredništvo govorilo o dosadašnjem radu.
    – Program je u međuvremenu utrostručen i sada traje šest sati, a u ekipi je dvadesetak ljudi, rekla je Hana Galogaža, novinarka i voditeljica radija, inače zajedničkog projekta Radio Rijeke i Sveučilišta u Rijeci. U tih 365 dana, mlade riječke noćobdije sudjelovale su na seminaru studentskih radija, organizirali humanitarnu akciju »Sova vraća vid« kojom su jednoj djevojci omogućili besplatno lasersko uklanjanje dioptrije, a bili su i pokrovitelji 1. studentske alpinističke ekspedicije koja je osvojila Kilimanjaro. Što se tiče rođendanskog partija, ulaz je besplatan uz pozivnicu, a posjetitelje očekuju piće dobrodošlice, torta i tombola s vrijednim nagradama. Za glazbenu atmosferu bit će zaduženi glazbeni urednici Radija Sova koji su pripremili program namijenjen svim ušima i ukusima.

B. PERHAT


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk