Svečana sjednica na Medicinskom fakultetu
Ponedjeljak, 31.01.2011.
Svečana sjednica povodom 45 godina kronične hemodijalize i 40 godina transplantacije bubrega u Rijeci i Hrvatskoj, dviju obljetnica značajnih i u nacionalnoj medicinskoj povjesnici, bit će održana danas, 31. siječnja 2011. na Medicinskom fakultetu s početkom u 18 sati. Tom prigodom bit će predstavljen i novi broj časopisa „Medicina fluminensis“, znanstveno-stručnog glasila Hrvatskog liječničkog zbora - Podružnice Rijeka i Medicinskog fakulteta, tematski u potpunosti posvećen ovom događaju, koji trajno ostaje zabilježen kao jedan od najvažnijih iskoraka u riječkoj i hrvatskoj medicini. Novi broj časopisa, na rekordnih 210 stranica teksta velikog formata, donosi 21 članak posvećen suvremenom pristupu kroničnoj bubrežnoj bolesti, u svjetlu 45 godišnje riječke tradicije.  
Svečanoj sjednici će osim predstavnika Kliničkog bolničkog centra Rijeka, Medicinskog fakulteta  i Hrvatskog liječničkog zbora - Podružnice Rijeka, prisustvovati i predstavnici tijela lokalne i regionalne uprave i samouprave, udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika te Nacionalne koordinacije za transplantaciju organa.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk