Kampus Trsat
 
Studentska prehrana Građevinski fakultet Sveučilišni odjeli Znanstveno-tehnologijski park Akademija primjenjenih umjetnosti Filozofski i Učiteljski fakultet

Izgradnjom sveučilišnoga kampusa iz temelja se mijenja slika Sveučilišta te snažno unaprjeđuje sveučilišna nastava, znanstvena infrastruktura i sveukupni uvjeti života i rada studenata. Izgradnja kampusa izuzetno potiče istraživački i društveni mikrookoliš interdisciplinarnosti u istraživačkome radu, kreiranje interdisciplinarnih studijskih programa te prijenos stvorenih znanja u tehnološke inovacije i oplemenjivanje društva u cjelini. Njime se značajno unapređuje standard studiranja, uvjeti za znanstveni rad, te informacijski sustav kojim će Sveučilište biti integrirano i spojeno s drugim centrima u svijetu.

Izgradnjom kampusa potiče se i daljnja integracija Sveučilišta kao preduvjeta za reformu studijskih programa, za daljnje jačanje znanstveno-nastavnoga potencijala te za učinkovitu suradnju sa stranim znanstvenicima i drugim sveučilištima u zemlji i svijetu.

Zanimljivosti
 
Budućnost
Društveno kulturni centar
Ekonomski fakultet
Objekti studentskog smještaja, II faza
Otvoreni sportski tereni i bazen
Pomorski fakultet
Sportski centar s trodjelnom sportskom dvoranom i ostalim pratećim sadržajima
Studentski smještaj
Sveučilišna knjižnica
Temeljne medicinske znanosti
Toplana i mjerno-redukcijska stanica
 
Objekti
Akademija primijenjenih umjetnosti
Filozofski i Učiteljski fakultet
Građevinski fakultet
Studentska prehrana
Sveučilišni odjeli
Znastveno-tehnologijski park
 


 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk