Stipendije i potpore

Sveučilište u Rijeci razvija sustav stipendiranja studenata kao neodvojivi dio suvremenog visokoškolskog obrazovanja s ciljem olakšavanja pristupa visokom obrazovanju, poboljšanja uspješnosti studiranja i znanstvenog istraživanja te potpore strateškim i razvojnim ciljevima Sveučilišta.

Stipendije se odnose na redovite studente preddiplomskih sveučilišnih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih, diplomskih sveučilišnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija, kao i na studente doktorskih studija.

Vrsta stipendije/potpore

Kome je namijenjena

Okvirno vrijeme raspisivanja natječaja

Stipendije za izvrsnost

Redovitim studentima po kriteriju izvrsnosti sukladno Pravilniku o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci 

studeni/prosinac 2017.

Stipendije i potpore Fonda A. Abramov

Redovitim studentima za pokriće troškova studija (u okviru programa „Solidarnost“)

prosinac/siječanj 2017.

Stipendije za doktorande

Studentima poslijediplomskih sveučilišnih studija Sveučilišta u Rijeci 

studeni/prosinac 2017.


Kriteriji za prijavu i potrebna prijavna dokumentacija te postupak prijava na natječaje bit će opisani u tekstovima natječaja. 

Natječaji i obavijestiKonačni rezultati Natječaja za stipendiranje studenata SuRi
Petak, 10.04.2015.
Rektor Sveučilišta na prijedlog Evaluacijskog odbora za dodjelu stipendija 7. travnja 2015. donio je Odluku o konačnoj rang listi stipendista koji su ostvarili pravo na stipendije temeljem Natječaja raspisanih 4. prosinca 2014.

Stipendisti će o daljnjem postupanju biti obaviješteni e-poštom.

 
Privremene rang-liste stipendija iz PU
Petak, 20.03.2015.
Objavljene su privremene rang-liste za stipendije iz Programskog ugovora koje možete pogledati na slijedećoj poveznici:
 
Konačni rezultati Natječaja za potporu doktoranada
Petak, 13.03.2015.
Rektor Sveučilišta na prijedlog Evaluacijskog odbora za dodjelu potpora doktorandima 10. ožujka 2015. donio je Odluku o konačnoj rang listi doktoranada koji su ostvarili pravo na potporu temeljem Natječaja raspisanog 4. prosinca 2014.

Doktorandi će o daljnjem postupanju biti obaviješteni e-poštom.

Saznaj više
 
Privremena rang lista dobitnika potpora
Petak, 27.02.2015.

Evaluacijski odbor za dodjelu potpora doktorandima za ostvarenje strateških ciljeva Sveučilišta u Rijeci u ak. g. 2014./2015. objavljuje Privremenu rang listu doktoranada koji ostvaruju pravo na potporu.

Svaki prijavitelj ima pravo uputiti prigovor Evaluacijskom odboru do 9. ožujka 2015. (slanjem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). 

Saznaj više
 
Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost
Srijeda, 25.02.2015.
Sveučilište u Rijeci je raspisalo Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci u 2014./2015. akademskoj godini.  

 

Prijave na natječaj zaprimaju se zaključno s 25. ožujka 2015. godine u 14:00 sati.
Saznaj više
 
Uplata prve rate stipendija iz Fonda "Aleksandar Abramov"
Petak, 30.01.2015.
 Obavještavamo studente da je izvršena uplata prve rate stipendija iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov".
 
Rezultati Natječaja iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov"
Ponedjeljak, 22.12.2014.
Poštovani studenti, obavještavamo vas da je, na prijedlog Povjerenstva Fonda Aleksandar Abramov, Senat Sveučilišta u Rijeci, na svojoj sjednici održanoj 16. prosinca 2014. godine, donio Odluku o dodjeli stipendija iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov" u 2014. godini. Odluku Senata s popisom stipendista možete pogledati 
 
Pozivamo studente na koje se ne odnosi točka IV. Odluke Senata da od 12. do 16. siječnja 2015. g. dođu potpisati ugovor o stipendiranju u Centar za studije Sveučilišta u Rijeci, zgrada Građevinskog fakulteta, Radmile Matejčić 3, Rijeka, prostorija br. 039 (prizemlje - lijevo) u terminu od 11:30 do 15:30 sati

Ako je student spriječen, može kod javnog bilježnika opunomoćiti osobu koja će umjesto njega potpisati ugovor.
 
Produžen rok prijave na Natječaj za dodjelu potpora doktorandima
Ponedjeljak, 22.12.2014.
Produžuje se rok za prijavu na Natječaj za dodjelu potpora doktorandima Sveučilišta u Rijeci za realizaciju projekata s ciljem ostvarivanja strateških ciljeva Sveučilišta u 2014./2015. akademskoj godini do 22. siječnja 2014. godine u 12 sati.
Saznaj više
 
Objavljen Javni natječaj za dodjelu godišnjih stipendija za 2015. godinu za GREENVEST programe
Srijeda, 17.12.2014.
Savez za energetiku Hrvatske objavio je Javni natječaj za dodjelu godišnjih stipendija za 2015. godinu za sljedeće programe: GREENVEST+ - program potpore studentima preddiplomskog studija za zanimanja u sektoru zelenog gospodarstva te GREENVEST++ - program potpore studentima diplomskog studija za zanimanja u sektoru zelenog gospodarstva koji namjeravaju pokrenuti samostalnu poslovnu aktivnost u sektoru zelenog gospodarstva.
Saznaj više
 
Sveučilište u Rijeci je raspisalo natječaje za dodjelu stipendija redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci
Četvrtak, 04.12.2014.
Sveučilište u Rijeci objavljuje četiri natječaja za dodjelu stipendija redovitim studentima preddiplomskih sveučilišnih studija, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih, diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci za 2014./2015. ak. god.
Online prijavu na natječaje za stipendije, upotpunjenu kompletnom dokumentacijom, studenti su obvezni obaviti najkasnije do 15. siječnja 2015. do 12.00 sati putem sveučilišnog intraneta - Share Point Portala.
Saznaj više
 
« Početak«12345»Kraj »

Stranica 4 od 5
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk