NovostiObjavljen natječaj IPA prekogranični program Slovenija - Hrvatska
Upravljačko tijelo IPA Operativnog programa Slovenija – Hrvatska 2007.‐2013. objavilo je poziv na dostavu prijedloga projekata u okviru prekogranične suradnje između Slovenije i Hrvatske.
Saznaj više
 
Objavljen natječaj u sklopu transnacionalnog programa MED
 
U sklopu transnacionalnog programa Mediteran objavljen je natječaj za prijavu projekata na teme jačanja inovacijskih kapaciteta te zaštite okoliša i promicanja održivog teritorijalnog razvoja.
 
Saznaj više
 
Inteligentna energija u Europi
20. prosinca je objavljen natječaj za 2012. godinu programa Inteligentna energija u Europi (IEE). Ukupan proračun natječaja je 67 milijuna eura, a može se sufinancirati do 75% prihvatljivih troškova projekta. Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 8. svibnja 2012. Projekti moraju uključivati najmanje tri partnerske organizacije iz različitih zemalja članica programa (EU 27, Island, Norveška, Hrvatska, Lihtenštajn, Makedonija).
Saznaj više
 
Poziv na natječaj za proširenje baze vanjskih stručnjaka za evaluaciju projektnih prijava za program Mladi na djelu
Agencija za mobilnost i programe EU objavljuje poziv na natječaj za proširenje baze vanjskih stručnjaka za evaluaciju projektnih prijava za program Mladi na djelu.
Saznaj više
 
Novi europski program "Erasmus za svih"
Prošli tjedan, Europska komisija predstavila je detaljne prijedloge za financiranje i strukturu svojeg ​​slijedećeg dugoročnog programa (2014-2020) za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport: "Erasmus za svih".
Saznaj više
 
« Početak«71727374757677787980»Kraj »

Stranica 80 od 97

Novosti

Odobren Obzor 2020. projekt!

Sveučilište u Rijeci kao jedan od partnera sudjelovat će u provedbi projekta European Researchers´ Night: Techno-Past Techno-Future. 

Saznaj više

EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 5. listopada 2018. godine. 

Saznaj više


ESF: Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport

Natječaj je otvoren do 31. prosinca 2019. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Regionalni dani i sajam EU fondova u Bakru

Prijavite se za sudjelovanje na događanju koje će se održati 28. srpnja 2018. godine u Bakru. 

Saznaj više

Seminar u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Innovate your teaching through methods like gamification, e-learning, Design Thinking, Project Based Learning, use of new technologies in higher education

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 26. do 28. rujna 2018. u Poljskoj. Rok za prijavu je 15. srpnja. 

Saznaj više


Međunarodni tematski seminar Connecting Higher Education Institutions and Business Community: Increasing the Quality of Erasmus+ Traineeships

Prijavite se za sudjelovanje na seminaru koji će se održati od 23. do 25. listopada u Splitu.

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk