Ostale informacije
Objava dva natjecaja - IPA program - Razvoj ljudskih potencijala
Odjel za financiranje i ugovaranje EU programa u sklopu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih,  na svojim mrežnim stranicama objavio je natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava.
Saznaj više
 
Program za cjeloživotno učenje - otvoren natječaj za 2012. godinu
Europska komisija i Agencija za mobilnost i programe EU objavile su Poziv na natječaj za Program za cjeloživotno učenje za 2012. godinu. Program omogućuje osobama bilo koje starosne dobi (učenicima, studentima, nastavnicima, nenastavnom osoblju, stručnjacima u strukovnom obrazovanju, kao i svim zaposlenim i nezaposlenim osobama koje žele usavršavati svoja znanja i sposobnosti)  sudjelovanje u poticajnim iskustvima učenja. Program također potpomože razvoj sustava obrazovanja i osposobljavanja u zemljama članicama EU, članicama Europskog ekonomskog prostora (Island, Lihtenštajn, Norveška, Švicarska) te Turskoj, kroz aktivnosti koje uključuju međunarodnu suradnju u vidu razmjena, studijskih posjeta te umrežavanja i partnerstava. Natječaj je otvoren za sudjelovanje svim institucijama iz Republike Hrvatske, u suradnji s međunarodnim partnerima.
Saznaj više
 
Sveučilište u Bologni: “Inventing the Future - Digital technologies serving the community"
Sveučilište u Bologni pokrenulo je natjecanje "Inventing the Future - Digital technologies serving the community".
Rok prijave: 31. kolovoza 2011. godine
Više informacija
 
POSLJEDNJE RADIONICE AMERIČKIH STUDENATA O MOGUĆNOSTIMA STUDIRANJA U SAD-u

Bivše studentice američkih sveučilišta savjetuju posjetitelje Instituta za razvoj obrazovanja
 
Bivše studentice prestižnih američkih sveučilišta Georgetown University i University of Wisconsin-Madison u lipnju će održati posljednje radionice i predavanja u ovoj akademskoj godini za sve zainteresirane za mogućnosti studiranja u SAD-u. Uz pomoć i savjete alumna američkih sveučilišta hrvatski studenti i srednjoškolci imat će priliku naučiti kako uspješno izabrati i prijaviti se na američka sveučilišta, napisati motivacijsko pismo te iz prve ruke čuti koje su prednosti studiranja u SAD-u.  
Saznaj više
 
NOVI IZVOR INFORMACIJA I SAVJETA O STUDIRANJU U INOZEMSTVU
Pokrenuta je Facebook zajednica „Želim studirati u inozemstvu“ 

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) pokrenuo je novi internetski servis koji će omogućiti svim zainteresiranima pristup informacijama o studiranju u inozemstvu putem društvene mreže Facebook. Facebook zajednica „Želim studirati u inozemstvu“ (http://www.facebook.com/studiranje.u.inozemstvu) predstavit će svaki dan obavijesti, savjete i video sadržaje vezane uz studiranje u inozemstvu te omogućiti zainteresiranima postavljanje pitanja obrazovnim savjetnicima i studentima koji imaju iskustvo studiranja u inozemstvu.
Saznaj više
 
Međunarodni ljetni kamp u Osijeku
Umjetnička Akademija u Osijeku i grad Požega organiziraju Academic Theatre - International Summer Camp of Acting, Puppetry and Scenic Motion koji će se održati od 20. do 30. lipnja 2011. godine u Požegi.
Rok prijave: 10. lipnja 2011. godine
Više informacija
 
Poziv na osnivačku skupštinu HUFSNA
Odsjek za romanistiku Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu poziva na osnivačku skupštinu Hrvatske udruge frankofonih sveučilišnih nastavnika koja će se održati u kongresnoj dvorani Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Ulica Ivana Lučića 3, zgrada nove knjižnice, 2.kat) u srijedu 25. svibnja 2011. u 18,30 sati.
Pozivnica
Detaljnije informacije
 
Objavljen vodič ''Training Guide on Academic Recognition
U sklopu projekta "Student Mobility and Academic Recognition of Study Periods Abroad (Western Balkans - EU)" objavljen je vodič ''Training Guide on Academic Recognition - A Guide for Universities from the Western Balkans'' o strukturi i odgovornostima visokoškolskih ustanova u vezi s akademskim priznavanjem.
Više informacija
 
Ljetna škola njemačkog jezika u Puli
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Odjel za ekonomiju i turizam “Dr.Mijo Mirković” organizira ljetnu školu njemačkog jezika koja će se održati u Puli od 10.-30.07.2011.
Prijava
Detaljnije informacije
 
Welcome Office Udine
Na Sveučilištu u Udinama osnovan je Welcome Office Udine koji pruža korisne informacije studentima, nastavnicima i znanstvenim istraživačima koji dolaze u regiju Friuli Venezia Giulia.
Više informacija
 
« Početak«12345»Kraj »

Stranica 3 od 5
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk