Skupovi u inozemstvu
DIAnet - zadnji tematski seminar predviđen za ožujak 2015.
U sklopu EU projekta  "DIAnet - Danubian Initiative and Alps Adriatic Network", Sveučilište u Trstu organizira tematski seminar pod nazivom "Inovativni modeli potpore za istraživačke aktivnosti"/"Innovative support models for research activities” koji će se održati 24. ožujka 2015. godine u vodećem talijanskom znanstveno-tehnologijskom park 'AREA', na kampusu Padriciano u Trstu, Italiji.
Saznaj više
 
'Edutainment': Igre i informatizacija u obrazovanju - prva međunarodna akademska konferencija
Prva međunarodna akademska konferencija pod nazivom 'Edutainment': Igre i informatizacija u obrazovanju - se održava u Wrocławu, Poljskoj u razdoblju od 2.-3. lipnja 2015. godine na Sveučilištu u Wrocławu.
Saznaj više
 
Prva IUS Konferencija za studente diplomskih i poslijediplomskih studija
Studenti diplomskih i poslijediplomskih studija se pozivaju na sudjelovanje na Prvoj IUS konferenciji za studente postdiplomskih studija. Internacionalni univerzitet u Sarajevu (IUS) ima za cilj pružiti priliku mladim istraživačima i studentima postdiplomskih studija pokazati svoje ideje i doprinose znanosti.
Saznaj više
 
Regionalna konferencija u organizaciji EURAS-a
EURAS je organizator Regionalne konferencije u suradnji sa Sveučilištem 'Mediterranean' u Albaniji u razdoblju od 14. do 15. ožujka 2015. godine u Tirani, Albaniji.
Saznaj više
 
Studentska konferencija u Mariboru (SCiM)
Studentska organizacija Sveučilišta u Mariboru poziva studente iz čitavog svijeta na sudjelovanje u Studentskoj konferenciji u Mariboru (SCiM), koja će se održati u razdoblju od 29. lipnja do 8. srpnja 2015. godine u Mariboru, Sloveniji.
Saznaj više
 
Međunarodni znanstveni simpozij BLIDINJE 2015.
Sveučilište u Mostaru i Park prirode Blidinje organiziraju Međunarodni znanstveni simpozij BLIDINJE 2015., koji će se održati 9. i 10. listopada 2015. u Masnoj Luci, PP Blidinje.
Saznaj više
 
DIAnet - tematski seminar predviđen za ožujak 2015.
U sklopu EU projekta  "DIAnet - Danubian Initiative and Alps Adriatic Network", Sveučilište u Trstu organizira tematski seminar pod nazivom "Inovativni modeli potpore za istraživačke aktivnosti"/"Innovative support models for research activities” koji će se održati 3. ožujka 2015. godine u vodećem talijanskom znanstveno-tehnologijskom park 'AREA' u Trstu.
Saznaj više
 
Ljubljanska ljetna škola
Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ljubljani je objavilo poziv svim zainteresiranima o održavanju Ljetne škole pod nazivom "Take the Best from the East and West", u organizaciji Sveučilišta u Ljubljani od 6. do 24. srpnja 2015. godine.
Saznaj više
 
1. svjetska konferencija sportskih znanosti
1. svjetska konferencija o Znanosti mrežnih i zidnih igara/1st World Conference of the Science of Net and Wall Games će se održati u razdoblju od 16. do 19. lipnja 2015. godine, uz 1. Europsko sveučilišno prvenstvo u "racketlonu" - 1st European University Racketlon Championships u istom razdoblju, u mađarskom gradu Szombathelyju.
Saznaj više
 
DIAnet - tematski seminar predviđen za veljaču 2015.
U sklopu EU projekta  "DIAnet - Danubian Initiative and Alps Adriatic Network", Sveučilište u Trstu organizira tematski seminar pod nazivom  “Kako privući međunarodno nastavno osoblje i znanstvenike"/Incoming services to attract international teaching staff and researchers. Skup će se održati 18. veljače 2015. u Uredu za vezu Autonomne regije Friuli-Venezia-Giulia u Briselu, na adresi: rue Rue du Commerce 49 - 1000 – Bruxelles).
Saznaj više
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 3 od 12
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk