Vijesti
Utorak, 22.01.2019.
Održana 23. sjednica Senata
Na 23. sjednici Senata, održanoj 22. siječnja 2019. na dužnost prorektorice za osiguravanje i unaprjeđivanje kvalitete imenovana izv. prof. dr. sc. Marta Žuvić s Odjela za biotehnologiju. Potvrđen je prvi izbor u zvanje redovitih profesorica dr. sc. Patrizii Poščić i dr. sc. Sandi Martinčić Ipšić s Odjela za informatiku.
Saznaj više
 
Utorak, 22.01.2019.
Predstavljen novi granski Ugovor
Na Kampusu je održano predstavljanje novog granskog Kolektivnog ugovora za znanost i visoko obrazovanje, koji su sklopili Vlada Republike Hrvatske i Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja. Predstavljanje su održali predstavnici Sindikata za članove uprava sastavnica Sveučilišta.
Saznaj više
 
Petak, 18.01.2019.
Promocija Odjela za biotehnologiju
Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci na Odjelu za biotehnologiju je održana promocija nove generacije prvostupnika i magistara. Svečanost je predvodila prorektorica za informatizaciju i organizaciju prof. dr. sc. Senka Maćešić, a laureate promovirala pročelnica Odjela izv. prof. dr. sc. Marta Žuvić. 
Saznaj više
 
Četvrtak, 17.01.2019.
Dodjela nagrada Realizator 2018.
U ponedjeljak, 21. siječnja 2019. s početkom u 14 sati, u prostoru café-bara ''Akvarij'' (Kampus Sveučilišta u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 5) bit će održana dodjela nagrada pobjednicima treće edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2018. u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci.
Saznaj više
 

Najave

No events

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CNRM_HR
  • Katalog_CVT_HR
  • Katalog_GRADRI
  • Znanstvena oprema RISK
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk