Vijesti
Srijeda, 14.11.2018.
Predstavljena knjiga
U Auli Magni Rektorata Sveučilišta u Rijeci danas, 14. studenog 2018. održana je promocija knjige Admissibility and Hyperbolicity, čiji je koautor doc. dr. sc. Davor Dragičević s Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Izdavač knjige je ugledana izdavačka kuća Springler International Publishing.
Saznaj više
 
Utorak, 13.11.2018.
Susjedsko druženje
Kampus kreativni tim u okviru programskog pravca ''27 susjedstava'' nastavlja s upoznavanjem sugrađana s prostorom i radom sveučilišnog Kampusa. Pozvani su svi građani i građanke, susjedi i susjede da se u petak, 16. studenogu 15,30 sati priključe prijateljskom druženju i zajedničkom otkrivanju susjedstva Kampus. 
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 12.11.2018.
Upisi na tečaj njemačkog jezika
Udruga studenata germanistike ''DUDEN'' organizira tečaj njemačkog jezika na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Tečaj traje 30 sati. Brzo i jednostavno naučite osnove jednog od najtraženijih jezika u Europi! Broj mjesta je ograničen. Upisi traju do 18. studenog. Više na Faceebook stranici udruge
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 12.11.2018.
Prijavi svoj program!
Kampus kreativni tim Sveučilišta u Rijeci raspisuje Natječaj za prikupljanje prijedloga aktivnosti i programa u okviru provedbe programskog pravca 27 susjedstava - Susjedstvo Kampus u 2019. i 2020. godini, a u okviru projekta Rijeka 2020. – Europska prijestolnica kulture. Natječaj je otvoren do 28. prosinca 2018.
Saznaj više
 

Javni pozivi / Javne rasprave

Trenutno nema aktualnih javnih poziva i javnih rasprava.

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CNRM_HR
  • Katalog_CVT_HR
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk